Warmtepomp

Voordelig uw zwembad verwarmen met een warmtepomp

De warmtepomp haalt bruikbare energie uit de buitenlucht om uw zwembad op een goedkope en energiezuinige manier te verwarmen. Dit betekent bij de warmtepomp dat u ca. 20% warmte moet aankopen (in de vorm van elektriciteit) en ca. 80% gratis krijgt uit de natuur. Oftewel dat u voor elke euro elekt...

Voordelig uw zwembad verwarmen met een warmtepomp

De warmtepomp haalt bruikbare energie uit de buitenlucht om uw zwembad op een goedkope en energiezuinige manier te verwarmen. Dit betekent bij de warmtepomp dat u ca. 20% warmte moet aankopen (in de vorm van elektriciteit) en ca. 80% gratis krijgt uit de natuur. Oftewel dat u voor elke euro elektriciteit die u in een warmtepomp stopt, 5 euro warmte terugkrijgt. U bent dan ook nog maar voor 20% afhankelijk van uw energie leverancier.

Dit betekent dat u, uitgaande van een seizoen van 1 mei t/m 31 september, per 10m³ zwemwater slechts ca. € 175,00 kwijt bent om uw zwembad op 28-30 °C te houden! 

*Uitgaande van een lucht- en watertemperatuur van 24 °C. 

Voordelen van een warmtepomp

  • Lage verbruikskosten
  • Instelbaar op de gewenste temperatuur
  • Digitale besturing
  • Gemakkelijk te installeren
  • Verlenging van het zwemseizoen
  • Moderne warmtepomptechniek met koelmiddel R410A en een titanium warmtewisselaar
  • Geen CO2-uitstoot in de atmosfeer
  • Geen aanschaf van een CV-installatie 
  • Ontdooifunctie
  • CE keuring 

Wij adviseren bij een warmtepomp altijd een bypass-kit mee te bestellen.

 

Een warmtepomp is geschikt voor de volgende zwembaden

Deze warmtepomp van interline is geschikt voor zwembaden van 55.000 tot 70.000 liter.
Uit het assortiment van Intex zijn dit onderstaande zwembaden. 

Uw koelkast gebruikt weliswaar veel energie, maar gaat op een hele slimme manier om met temperatuur, koude en warmte. En dat doen warmtepompen ook, want een warmtepomp haalt 80% van de warmte uit de lucht en slechts 20% uit elektrische energie.

Bestel de warmtepomp voor uw zwembad voordelig online

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment warmtepompen voor het zwembad. Hebt u daar advies bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor warmtewisselaars voor uw zwembad kunt u overigens bij ons terecht.

Door online te bestellen  profiteert u van onze uitstekende voorwaarden, zoals 100% tevredenheidsgarantie, gratis bezorging en lage online prijzen. En hebt u een artikel elders goedkoper gezien? Vul het contactformulier in of bel, dan doen we u snel een nieuw voorstel.

Meer

Warmtepomp Er zijn 10 producten

Toont 1 - 10 van de 10 items
Toont 1 - 10 van de 10 items